Szőnyegkatalógus 15% partneri kedvezmény

A Honvédelmi Minisztérium (HM) és a My Carpet Company Kft. által üzemeltetett Szőnyegkatalógus (a továbbiakban: Szőnyegkatalógus) közötti megállapodás értelmében a Szőnyegkatalógus 15%-os kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít a honvédelmi tárca személyi állományába tartozó hivatásos és szerződéses állományú katonák, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és a honvédségi nyugdíjasok (a  továbbiakban együtt: Kedvezményre Jogosultak) részére.

A kedvezményre való jogosultság igazolására az érvényes honvédségi azonosító igazolvány (szolgálati igazolvány, honvédelmi alkalmazotti igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány), vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatása szolgál.

A kedvezményre való jogosultság igazolásának módjai:

  1. Személyesen a Szőnyegkatalógus áruház pénztáraiban, a vásárláskor a kedvezményre való jogosultságot a fentiekben ismertetett honvédségi azonosító okmányok felmutatásával szükséges igazolni.
  1. Online formában a Szőnyegkatalógus áruház honlapján kialakított online felületen (szonyegkatalogus.hu) a honvedseg15 kuponkód megadásával érvényesíthető a partneri kedvezmény.

(A kuponkódot a termék kiválasztása után kosár ikonra kattintva, a „regisztráció nélkül vásárolok” kiválasztása után, a szállítási adatok megadása és a fizetési mód kiválasztása után a „Kuponkód” megnevezés alatti üres rubrikába kell beírni és érvényesíteni!)

A kedvezmény mértékének részletezése:

  • 15% kedvezmény, mely az akciós termékek árából is érvényesíthető

A kedvezmény felhasználásának helye, nyitvatartási idő, telefonszám:

  • 1107 Budapest, X. ker. Makk utca 9-11. (zöld színű épület az udvarban),
  • Nyitvatartási idő: keddtől péntekig: 8.30 – 16.30 óráig, szombaton: 9.00 – 14.00 óráig, hétfőn: zárva.
  • Központi telefonszán: 06-20/469-76-78

Szőnyegkatalógus áruház által nyújtott kedvezményről szóló tájékoztató, továbbá a többi honvédségi kedvezménnyel kapcsolatos hirdetmények elérhetők az MH Központi Intranet Portálon a Kedvezmények (%) menüpont alatt illetve, a https://extranet/Lists/Kedvezmnyek/AllItems.aspx linken keresztül is.

Megszakítás