15% kedvezmény a Magas-Hegyi Turisztikai és Sportközpont Kft. (Zemplén Kalandpark) jegyáraiból

2023.01.17

Zemplén Kalandpark – újabb vásárlói kedvezmény

Egy újabb partneri lehetőséggel bővült vásárlói kedvezmények köre. A Honvédelmi Minisztérium és a Magas-Hegyi Turisztikai és Sportközpont Kft. (Zemplén Kalandpark) közötti együttműködés alapján, a partnercég a www.zemplenkalandpark.hu weboldalán feltüntetett érvényes teljesárú felnőtt és gyermek jegyárakból 15% kedvezményt biztosít a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok (a továbbiakban együtt: Kedvezményre Jogosultak) az alábbiak szerint:
1. A kedvezmény/kedvezmények felhasználható helye/helyei: Zemplén Kalandpark – 3980 Sátoraljaújhely, Torzsás út 25.
2. A kedvezményre való jogosultságot a Kedvezményre Jogosultnak az érvényes honvédségi azonosító igazolványa, vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatásával a helyszínen üzemeltetett pénztár(ak)nál szükséges igazolnia.
3. A kedvezmény nem vonatkozik a partnerég üzemeltetésében lévő, vagy a terültén működő más szolgáltatók és/vagy büfék ajánlataira, valamint a Jégcsarnok teljes pálya bérlésére (jégidő bérlése) és a téli szezon többnapos hétköznapi és hétvégi síbérletre. A kedvezmény más kedvezménnyel (például: Újhelyi kedvezmény, Telekom Kapcsolat kártya) nem vonható össze.

Megszakítás