Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark valamint a Fogadó Az Öreg Préshez Hotel

2023.01.17

Hétkúti Wellness Hotel és Lovaspark valamint a Fogadó Az Öreg Préshez Hotel – Új! Vásárlói kedvezmény

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatott bennünket arról, hogy a Vásárlói Kedvezményrendszer új Partnerrel bővült. A Fogadó Az Öreg Préshez Kft. aláírva visszaküldte partneri kedvezményt nyújtó nyilatkozatát, a Hétkúti Wellness Hotel és Lovasparkban valamint a Fogadó Az Öreg Préshez Hotelben (a továbbiakban: Hétkúti&Fogadó) történő kedvezményes szolgáltatás biztosításáról.
Kedvezmény:
Hétkúti Wellness Hotel és Lovasparkban: 10% kedvezmény minden csomagra, Rack Rate (szoba reggelivel) árakra, kivéve a kiemelt időszakban értékesítendő ünnepi ajánlatokra
Foglalási kód: MHHETKUT21
Címe: 8060 Mór, Dózsa Gy. utca 111.
Bővebb információ: www.hetkut.hu
Fizetési módok: készpénzben vagy bankkártya (Visa, Amex, Eurocard, Mastercard, Maestro), valamint SZÉP kártya (K&H, MKB, OTP)
Fogadó Az Öreg Préshez Hotelben: 10% kedvezmény minden csomagra, Rack Rate (szoba reggelivel) árakra, kivéve a kiemelt időszakban értékesítendő ünnepi ajánlatokra
Foglalási kód: MHFOGADO21
Címe: 8060 Mór, Arany János utca 4.
Bővebb információ: www.oregpres.hu
Fizetési módok: készpénzben vagy bankkártya (Visa, Amex, Eurocard, Mastercard, Maestro), valamint SZÉP kártya (K&H, MKB, OTP)

A kedvezmény kizárólag teljes árú termékek vásárlása esetén érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze.
Kedvezményre Jogosultak a honvédelmi tárca személyi állományába tartozó hivatásos és szerződéses állományú katonák, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és a munka törvénykönyvének hatálya alá tartozó munkavállalók, valamint a nyugállományú katonák és a honvédségi nyugdíjasok.
A kedvezmény igénybevételéhez való jogosultságot az érvényes honvédségi azonosító okmány (szolgálati igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány vagy munkáltatói igazolás) felmutatásával a helyszínen szükséges igazolni.

Megszakítás