Cívis P Kft. – Cívis Papír Írószer Bolt

2023.01.17

Cívis P Kft. – Cívis Papír Írószer Bolt

A HM tájékoztatása szerint a Cívis P Kft. (továbbiakban: Cívis Papír Írószer Bolt) is aláírta a kedvezményt biztosító partneri megállapodást.
Kedvezmények:
– 10% kedvezmény iskolai és irodaszerek árából,
– 5% kedvezmény játékok, pelenkák, vitaminok árából.
A kedvezmény csak teljes áras termékekre vonatkozik, nem vonható össze más akcióval, kedvezménnyel. A kedvezmény mértéke a termék teljes árából kerül levonásra.
Új iskolakezdési akció! Kedvezmény:
– 10% kedvezmény iskolai és irodaszerek árából,
– 5% kedvezmény játékok, pelenkák, vitaminok árából.
A kedvezmény személyes vásárlás esetén a Cívis Papír-Írószer boltban, 4033. Debrecen, Veres Péter utca 31. Webáruházas rendelés esetén a www.civispapir.hu webcímen az alább olvasható tájékoztatás szerint.

Kedvezményre Jogosultak a honvédelmi tárca személyi állományába tartozó hivatásos és szerződéses állományú katonák, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és a munka törvénykönyvének hatálya alá tartozó munkavállalók, valamint a nyugállományú katonák és a honvédségi nyugdíjasok.
A kedvezmény igénybevételéhez való jogosultságot az érvényes honvédségi azonosító okmány (szolgálati igazolvány, kormánytisztviselői igazolvány, katonai nyugdíjas igazolvány, honvédségi nyugdíjas igazolvány vagy munkáltatói igazolás) felmutatásával a Cívis Papír – Írószer boltban, a www.civispapir.hu webcímen található webáruházban történő vásárlás esetén.
Tájékoztató a vásárlás menetéről:
1.Személyes vásárlás esetén: Civis Papír-Írószer bolt 4033 Debrecen, Veres Péter u.31.
Pelenka,játék és reform termékek esetén 5% kedvezmény, a többi termékre 10% kedvezmény, kivéve a fénymásoló papírt, melyből nincs kedvezmény. Az üzlet myftvatartása: H-P 8.00-16.30.
2.Webáruházas rendelés esetén: A www.civispapir.hu webcímen található webáruházban:
– első lépésként regisztárni kell a webáruházra, a megjegyzés rovatban feltüntetve a foglalkozást;
– a regisztációt követően meg kell várni a megadott email címre küldött kuponkódokat!
– ezeket a kódokat a kosár tartalmánál lehet érvényesíteni. Pelenka,játék,reform termékek esetében 5% kedvezmény, A többi termékre 10% kedvezmény, kivéve a fénymásoló papír, melyből nincs kedvezmény;
– a kuponkódok érvényesítése után látni lehet a kedvezményt.
A megrendelést követően 48-72 órán belül kézbesítik a megrendelt árut.

Megszakítás