50% kedvezmény a zalakarosi Aphrodite és Venus Hotel teljes árú szobaáraikból

2023.01.17

50% kedvezmény a zalakarosi Aphrodite és Venus Hotel teljes árú szobaáraikból

A Honvédelmi Minisztérium tájékoztatása szerint a Zala-Kraft Kereskedelmi Kft. tulajdonában lévő két zalakarosi hotel – az Aphrodite Hotel és a Venus Hotel – 50% kedvezményt biztosít az aktuális szobaárakból a cég honlapján (https://www.hotelvenus.huhttps://www.hotelaphrodite.hu) elérhető, mindenkor hatályos listaárak szerint, a honvédelmi szervezetek személyi állományába tartozó hivatásos, szerződéses, önkéntes tartalékos katonák, honvéd tiszt- és altisztjelöltek, kormánytisztviselők, honvédelmi alkalmazottak és munkavállalók, valamint a HM gondoskodási körébe tartozó nyugállományú katonák és honvédségi nyugdíjasok (a továbbiakban együtt: Kedvezményre Jogosultak) részére az alábbiak szerint.
1. A kedvezmény felhasználható helyei:
• Aphrodite **** Hotel
 (8749 Zalakaros, Sport út 10.)
• Venus *** Hotel (8749 Zalakaros, Sport út 10.)
2. A kedvezmény kizárólag teljes árú szobaárak esetén érvényes, és más kedvezménnyel nem vonható össze, a külön meghirdetett csomagajánlatokra nem vonatkozik.
3. A kedvezményt a cég abban az esetben biztosítja, amennyiben a Kedvezményre Jogosult a cég honlapján (https://www.hotelvenus.hu; https://www.hotelaphrodite.hu/) keresztül történő szobafoglaláskor az arra kialakított online felületen üzenetként feltünteti a „Magyar Honvédség” szöveget.
4. A Kedvezményre Jogosult az érvényes kártyaalapú honvédségi azonosító igazolványa, vagy annak hiányában a jogviszonyra vonatkozó, a személyügyi szerv által kiállított munkáltatói igazolás felmutatásával a cég tulajdonába tartozó hotel recepciójánál igazolja a kedvezményre való jogosultságot.
Egyéb részleteket a fenti kedvezménnyel kapcsolatban az Aphrodite Hotel alábbi hirdetménye tartalmazza.

Megszakítás